fredag 26. mai 2023

10 000 kr fra Sparebanken Narvik

Fotosamlingas Venner har fått tildelt kr. 10 000 i gave fra Sparebanken Narvik, i bankens gavetildeling til lag og foreninger. Vi takker og bukker. Med dette har vår bankkonto i samme bank vokst, og gjort oss i stand til anskaffelse av diverse utstyr, i hovedsak PCer, skannere og software. En liten forening har de siste årene i stor grad vært avhengig av en god bankforbindelse som virkelig bidrar!



Fotosamlingas Venner er en ideell organisasjon som i hovedsak arbeider med å digitalisere fotosamlinger og legge inn informasjon om bilder. Vi er et supplement til Narvik museums arbeid med å ta vare på, komplettere og tilgjengeliggjøre Narvik kommunes store og verdifulle fotosamling.

En dag i uka sitter et antall godt voksne personer oppe på loftet til Narvik Museum og arbeider med bilder. Totalt sett gir vi halvannet årsverk til bildesamlingen – til museet og kommunen.

I meldingen fra banken heter det at «Vi setter pris på det positive bidraget deres prosjekt vil ha på lokalsamfunnet, og ønsker å bidra til at dette blir en suksess. Vi ser frem til å følge prosjektes fremdrift og takker for deres innsats.»  Signert markedsansvarlig i banken, Tina Føre Frantzen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar