tirsdag 5. januar 2021

Rekordtidlig årsmøte

Fotosamlingas venner holdt digitalt årsmøte for 2020 tirsdag 5. januar 2021. Både aktivitet gjennom året, så vel som selve årsmøtet, var sterkt preget av et svært spesielt år.

Aktiviteten «på loftet» med bilde-identifikasjon og -skanning har vært på et slags sparebluss. Også museet stengte ned i mars. Da samfunnet åpnet litt, valgte en del å jobbe hjemmefra mens noen var tilstede – innenfor alle korona-regler og med aktivt smittevern.

På medlemssiden har det ikke vært drevet aktiv utsending av medlems-kontingent. Resultatet er pr.  dato et sterkt begrenset antall betalende medlemmer. Vi håper å få tilbake gamle gode medlemmer, og kanskje til og med rekruttere nye støttemedlemmer. Én sak er at 100 kroner tross alt hjelper på når ting skal anskaffes, men minst like viktig er å kunne dokumentere et fornuftig antall medlemmer når vi skal ut og søke om tilskudd eller gavetildelinger.

Tross dette er økonomien relativt god. Vi er nøysomme, men har råd til å anskaffe datautstyr når det trenges.

Og for øvrig ønskes et godt nytt år, og et spesielt ønske om at vi alle snart må være tilbake i mer normale omstendigheter. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar