lørdag 3. desember 2011

Gratulerer med Julestjerne - og 10.000 kr.


Lørdag 3.12 2011 fikk Fotosamlingas Venner i Narvik den andre "julestjerna", gitt av Sparebanken Narvik og Fremover. Litt av en gave og litt av en overraskelse! For en del av denne førjulsgaven er 10.000 blanke kroner, som kommer svært godt med for ei forening ute større inntekter, men med et stort behov for raske datamaskiner, skannere og lagringsplass.
Fra og med lørdag 26. november og tre følgende lørdager deler Sparebanken Narvik og Fremover ut "adventssjerna". Hver av de fire adventssjernene har en verdi på kr 10.000. På juleaften er gaven på 25.000 kroner.
1. desember inviterte P H Larsen og Harald Kuraas seg selv til en liten overraskelse og en kopp kaffe på Ofoten Museum, sammen med skanner-gjenget. Her meddelte de den hyggelige nyheten. Den store overrekkingen vil skje nærmere jul. De to fremhevet på møtet den store fellesinnsatsen som Fotosamlingas venner gjør for å ta vare på og tilgjengeliggjøre de verdiene som ligger i gamle bilder.
Vi takker og setter stor pris på at noen har foreslått Fotosamlingas Venner, at juryen anså vårt arbeid så verdifullt at de ville belønne oss, - og sist men ikke minst den fine pengegaven. Det var en kjempehyggelig anerkjennelse og honnør til de som hver tirsdag jobber gratis for fellesskapet, og har holdt på en årrekke med dette arbeidet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar